Home for Christmas

Kerstavond in een klein noors dorpje

Home for Christmas

In Hjem til jul, de originele Noorse titel voor Home for Christmas,  volgen we een aantal mensen op kerstavond.  Zo is er een gescheiden man die zich verkleedt als kerstman om toch bij zijn kinderen en ex-vrouw te kunnen zijn.  Of Karin die zich klaar maakt voor een avond vol passie met haar minnaar in de overtuiging dat hij na de kerst eindelijk zijn vrouw verlaat.  En ook Thomas die liegt dat zijn familie geen kerst viert zodat hij de kerst bij zijn vriendinnetje kan doorbrengen.

Bent Hamer is de regisseur.  Nina Andresen Borud, Trond Fausa, Arianit Berisha en Joachim Calmeyer zijn enkele van de acteurs die mee speelde in de film.  Je wordt gedurende 87 minuten ondergedompeld in het leven van de verschillende personages.

Home for Christmas geeft een zeer sfeervolle en soms ontroerend beeld van de kerstavond van verschillende mensen.  Bent Hamer heeft voor een film gezorgd die zowel door echte kerstliefhebbers gesmaakt wordt als ook door alle andere. De thema song door Maria Mena is de ideale soundtrack van deze film.

Bekijk de trailer.
Officiële website Duitsland: home-for-christmas.pandorafilm.de/

Tags

Kerstsite.be is de opvolger van pinklichtjes.milieusite.be. Wij brengen je een heel jaar lang in kerstsfeer met verhalen, gedichtjes en diverse tips en tricks die je kan toepassen in heel je huis, van in de keuken tot in de tuin en je woonkamer.

Verloren Maandag
In een groot stuk van de provincie Antwerpen eten ze worstenbrooden of...
Driekoningen
Waar komen toch die speciale gebruiken vandaan op 6 januari voor Driek...
© 2024 - Kerstsite.be - Alle rechten voorbehouden.