The Grinch

Dr. Seuss's How the Grinch Stole Christmas

The Grinch

Diep weggestopt in een klein sneeuwvlokje light het schattige dorpje Whoville. In Whoville wonen de Who’s en de Who’s zijn dol op kerstmis. Ze vinden kerstmis de leukste tijd van het jaar en alles draait dan om cadeautjes en kerstversiering. Iedereen in Whoville is er druk mee, iedereen, behalve de groenharige griezel The Grinch. De Grinch woont buiten Whoville in een grot op een berg. Deze groene, krenterige, onaardige griezel heeft een verschrikkelijke hekel aan de Who’s en zelfs een nog grotere hekel aan het kerstfeest. Niemand weet waarom de Grinch het kerstfeest haat, is het misschien omdat hij een piepklein hartje heeft, of omdat hij nooit cadeautjes krijgt, zelfs zijn enige vriend, de hond Max, weet niet waarom de Grinch zo Grinch-achtig is.

Een meisje nodigt hem uit om kerst bij de rest van de bewoners van Whoville te vieren, maar dit gaat mis. The Grinch besluit te proberen om het kerstfeest te stelen van de rest van de Whovillers.Een meisje nodigt hem uit om kerst bij de rest van de bewoners van Whoville te vieren, maar dit gaat mis. The Grinch besluit te proberen om het kerstfeest te stelen van de rest van de Whovillers.

The Grinch is een zeer leuke film met mooie decors en costums. Jim Carrey zet een zeer toffe Grinch neer. Ron Howard regisseerde het geheel. The Grinch is verkrijgbaar op dvd en video in verschillende winkels en dit met 1 disc of een special edition met 2 discs.

Tags

Kerstsite.be is de opvolger van pinklichtjes.milieusite.be. Wij brengen je een heel jaar lang in kerstsfeer met verhalen, gedichtjes en diverse tips en tricks die je kan toepassen in heel je huis, van in de keuken tot in de tuin en je woonkamer.

Intrede Sinterklaas
Elk jaar komt de Sint met zijn stoomboot en soms ook een ander vervoer...
Pretparken
Geniet ook tijdens de kerstperiode van verschillende pretparken
© 2018 - Kerstsite.be - Alle rechten voorbehouden.