Arthur Christmas

Hoe bezorgt de kerstman al die geschenken in één nacht?

Arthur Christmas

Altijd al het antwoord willen weten op de vraag 'Hoe bezorgt de kerstman al die geschenken in één nacht?' dan is Arthur Christmas de ideale film voor jou.  Hopelijk verpesten we je kijk plezier niet door te zeggen dat er een super-ultra-high-tech operatiekwartier onder de noordpool zit.  Maar eigenlijk gaat het daar niet echt om maar wel over de belangrijke missie die de jonge Arthur tot een goed einde moet brengen voor kerstochtend.

Deze 3D-animatiefilm is een productie van Aardman Animations die bekend zijn van o.a. Chicken Run en Wallace & Gromit.  De regie was in handen van Sarah Smith.  De Engelstalige stemmen zijn afkomstig van o.a. James McAvoy(Atonement, Becoming Jane), Hugh Laurie (House MD) en Bill Nighy (Love Actually, The Boat That Rocked).  Voor de Vlaamse stemmen zorgde o.a. Nico Sturm (Mijn Job Is Top), Tom Dewispelaere (Frits en Freddy) en Warre Borgmans (Zone Stad).  97 minuten lang kan je met een lach rond je mond zitten kijken naar deze film.

Bekijk de officiële internationale trailer of met vlaamse stemmen of nog een andere trailer.
Officiële website internationaal: www.arthurchristmas.com

Tags

Kerstsite.be is de opvolger van pinklichtjes.milieusite.be. Wij brengen je een heel jaar lang in kerstsfeer met verhalen, gedichtjes en diverse tips en tricks die je kan toepassen in heel je huis, van in de keuken tot in de tuin en je woonkamer.

Verloren Maandag
In een groot stuk van de provincie Antwerpen eten ze worstenbrooden of...
Driekoningen
Waar komen toch die speciale gebruiken vandaan op 6 januari voor Driek...
© 2024 - Kerstsite.be - Alle rechten voorbehouden.