Brief aan Sinterklaas

Brief aan Sinterklaas

Niets zo leuk als kind om je wenslijst naar Sinterklaas te versturen samen met bijvoorbeeld een mooie tekening.  Als je dan ook nog eens antwoord krijgt dan is dat helemaal super.  Maar de vraag is dan naar waar je die brief moet versturen.

België

In België kan dit door voor 29 november 2021 en brief of tekening te sturen naar:
Sinterklaas
Spanjestraat 1
0612 Hemel

Vermeld op de achterkant van de envelope zeer duidelijk de naam en het adres van de briefschrijver zodat de Sint en zijn Pieten weten naar wie ze moeten antwoorden.

Meer info: www.bpost.be

Nederland

Als je in Nederland een brief wil sturen naar de Sint dan kan dit voor 1 december op volgend adres:
Sinterklaashof
Postbus 368
5670 AJ Nuenen

Voeg bij de brief een postzegel (waarde 1) toe en vermeld ook duidelijk de naam en het adres van de briefschrijver zodat Sinterklaas kan antwoorden.

Meer info: weverkeshof.nl

Nog enkele leuke tips

Op de website van Mama Baas kan je een leuke brief aan Sinterklaas downloaden.   Ook Libelle heeft een leuke XL brief om te downloaden. Je kan die invullen en opsturen.  Of zet tijdig al een wortel, een drankje en een snoepje ofzo klaar voor de Sint en leg er de brief bij.

Wil je gratis een kaartje van de Sint naar iemand sturen dan vind je op de website van Jij is lief leuke kaartjes die je er meteen online naar iemand kunt mailen. 

Sint-Niklaas is natuurlijk De Stad van de Sint.  Aan de ingang van het stadhuis daar staat er van 12 november tot en met 6 december een pratende postbus.  Als je daar in de buurt woont kan je er altijd jou brief in gaan steken.  Maar ook digitaal kan je tekeningen en Sintfoto's bezorgen.

Kerstsite.be is de opvolger van pinklichtjes.milieusite.be. Wij brengen je een heel jaar lang in kerstsfeer met verhalen, gedichtjes en diverse tips en tricks die je kan toepassen in heel je huis, van in de keuken tot in de tuin en je woonkamer.

Verloren Maandag
In een groot stuk van de provincie Antwerpen eten ze worstenbrooden of...
Driekoningen
Waar komen toch die speciale gebruiken vandaan op 6 januari voor Driek...
© 2024 - Kerstsite.be - Alle rechten voorbehouden.