The Polar Express

Een verhaal en beelden om over te dromen!

The Polar Express

The Polar Express is gebazeerd op het gelijknamige boek van Chris Van Allsburg dat in 1985 voor het eerst werd gedrukt. Het verhaal gaat als volgt een jongetje begint te twijfelen of de Kerstman wel echt bestaat wanneer het bijna Middernacht is en de Kerstman maaar niet komt. ' Waar blijft de Kerstman? Heeft hij een panne gehad? Of is hij het adres verloren?', vraagt hij zich af. Hij hoort opeens lawaai en ziet verbijsterd een trein voor het huis stoppen, 'The Polar Express'. Hij vertrekt voor een reis die hem leert dat de wonderen in het leven nooit verdwijnen voor hen die er vast in geloven.

The Polar Express is een animatiefilm die volledig met de computer gemaakt werd. Niet echt heel speciaal zou je zeggen want zo zijn er al meerdere gemaakt. Toch is er toch nog wel wat speciaal aan. De personages werden gespeeld door echte acteurs en daar werden dan de computerpersonages over gezet. Zo komt het dat Tom Hanks zo maar even vijf rollen in de film kan spelen. Robert Zemeckis was de regisseur van de film. Als je gaat kijken op een koude, donkere winteravond dan kan je gedurende 1 uur en 40 minuten genieten.

Tags

Kerstsite.be is de opvolger van pinklichtjes.milieusite.be. Wij brengen je een heel jaar lang in kerstsfeer met verhalen, gedichtjes en diverse tips en tricks die je kan toepassen in heel je huis, van in de keuken tot in de tuin en je woonkamer.

Verloren Maandag
In een groot stuk van de provincie Antwerpen eten ze worstenbrooden of...
Driekoningen
Waar komen toch die speciale gebruiken vandaan op 6 januari voor Driek...
© 2024 - Kerstsite.be - Alle rechten voorbehouden.