Nothing Like The Holidays

De leden van de Rodriguez familie komen samen in het ouderlijk huis in Chicago om de feestdagen te vieren.

Nothing Like The Holidays

De leden van de Rodriguez familie komen samen in het ouderlijk huis in Chicago om de feestdagen te vieren. Zo hebben we Jesse die terug gevoelens heeft gekregen voor een oude vlam.  Het lijkt echter dat ze hem niet kan vergeven dat hij is weg gegaan. Verder hebben we nog Roxanna, de oudere zus.  Zij is actrice en heeft jarenlang haar Hollywood droom na gejaagd maar zonder al te veel resultaat. Tot slot hebben we ook nog de oudste broer Mauricio.  Die brengt zijn vriendin, een carrière vrouw, mee naar huis.  Hij raakt gevangen tussen zijn moeder,  die graag kleinkinderen wil, en zijn liefje die liever kapitaal doet aangroeien dan kinderen opvoeden.

We volgen de familie tijdens een hectische week waarin tradities worden gevierd, geheimen ontsluiert en belangrijke levensbeslissingen worden genomen. Maar eigenlijk begint het allemaal wanneer Anna aan haar kinderen vertelt dat ze wil scheiden van hun vader Eduardo.  De schokgolf die door de familie gaat zorgt er voor dat  Roxanna, Mauricio en Jess elk op hun eigen manier terug kijken naar het verleden en nadenken over de toekomst. Wanneer ze echter beseffen dat er een voor een echte crisis staat, verenigen ze zich spontaan om dit te voorkomen. Oude vette worden vergeten, familiebanden worden terug gesmeten.  De familie ontdekt dat ze sterker zijn dan ze zich ooit gerealiseerd hadden.

In de film spelen o.a. John Leguizamo (Die Hard 2 en Carlito's Way),  Debra Messing (Along Came Polly, The Wedding Date, Will & Grace) en Alfred Molina (Spiderman2, Da Vinci Code) mee.  De film duurt 98 minuten.

Tags

Kerstsite.be is de opvolger van pinklichtjes.milieusite.be. Wij brengen je een heel jaar lang in kerstsfeer met verhalen, gedichtjes en diverse tips en tricks die je kan toepassen in heel je huis, van in de keuken tot in de tuin en je woonkamer.

Verloren Maandag
In een groot stuk van de provincie Antwerpen eten ze worstenbrooden of...
Driekoningen
Waar komen toch die speciale gebruiken vandaan op 6 januari voor Driek...
© 2024 - Kerstsite.be - Alle rechten voorbehouden.